SCE-Academy (Safety Centre Europe) is dé opleider op het gebied van veiligheid en vakbekwaamheid. Wij bieden u een breed scala aan gecertificeerde veiligheidsopleidingen welke onder begeleiding staan van onze gedreven en deskundige instructeurs. Ons opleidingscentrum in Emmen beschikt over alle nodige faciliteiten en staat gedurende de cursus volledig tot uw beschikking.

Klantportaal

Als  bestaande klant kunt u hier inloggen.   

Nieuwe klant? U kunt zich via  dit formulier  bij ons inschrijven

PASSENDE locaties

Op ons opleidingscentrum in Emmen beschikken wij over alle faciliteiten om u een comfortabele en leerzame cursusdag te kunnen garanderen. De meeste cursussen kunnen wij ook voor u verzorgen op uw eigen locatie (Incompany). Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Gecertificeerd naar huis

Na het succesvol behalen van uw opleiding kunt u bij een groot deel van de opleidingen uw certificaat in de vorm van een pasje mee krijgen. U kunt dan direct aantonen, daar waar nodig, dat u gekwalificeerd bent.

n

Groot assortiment

Met meer dan 40 cursussen biedt SCE-academy vrijwel altijd de cursus waar u naar zoekt. Cursussen kunnen ook in andere talen gevolgd worden.

Ons gemiddelde slagingspercentage

is meer dan 95%!

Inschrijven is eenvoudig!

Met ons online inschrijfformulier kunt u zich eenvoudig inschrijven voor één van onze cursussen. U kunt het formulier ook gebruiken als u een vraag aan ons wilt stellen. Onze medewerkers zijn u graag van dienst en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Focus on Safety

Één van de manieren om ongevallen en bijna ongevallen te voorkomen is het opleiden en trainen van de mensen die het werk uitvoeren of begeleiden. Door het opdoen van theoretische en praktische kennis bent u in staat gevaren vroegtijdig te signaleren en daar adequaat op te handelen.

Certificeringen

SCE-academy voldoet aan alle eisen die nodig zijn om een opleiding te mogen geven. Door op de link te klinken krijgt u een overzicht van alle certificeringen die SCE-academy heeft en waarvoor we jaarlijks geauditeerd worden.

Populaire cursussen bij SCE-academy

Benieuwd naar welke cursussen bij ons het meest gekozen worden? Bekijk dan het volgende overzicht.

VCA-Basis, met aansluitend examen

€205,00

De cursus VCA Basis is bestemd voor een ieder die werkzaam is bij een VCA gecertificeerd bedrijf. Dit geldt zowel voor medewerkers van het VCA gecertificeerde bedrijf als voor eventuele onder aannemers. Zinvol bij werkzaamheden  met een verhoogd risico.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

BHV Basis ( Bedrijfshulpverlening )

€230,00

De cursus BHV Basis is bestemd voor medewerkers van instellingen en bedrijven die de bedrijfshulpverlening (BHV) moeten kunnen verzorgen in geval van branden, ongevallen en/of andere calamiteiten. De medewerker in staat stellen om juist te handelen in een noodsituatie.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

BHV Herhaling

€130,00

De cursus BHV Herhaling is bestemd voor iedereen die het jaar ervoor de BHV Herhaling of de BHV Basis hebben gevolgd. Het is bij SCE mogelijk om een cursus BHV Herhaling te volgen als u bij een andere opleider reeds een BHV Basis cursus heeft gevolgd.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

Hoogwerker Basis 3A.

€380,00

De cursus Hoogwerker is voor iedereen bestemd die op een Hoogwerker rijdt. Wanneer de hoogwerker bestuurder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de Hoogwerker cursus onder SOG uit te laten voeren.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

Heftruck Basis

€330,00

De cursus Heftruck (SOG) is voor iedereen bestemd die op een heftruck rijdt. Wanneer de heftruckrijder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de Heftruck cursus onder SOG uit te laten voeren.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

H2S 

€100,00

De H2S cursus wordt standaard aangeboden in het Nederlands. SCE-Academy biedt de H2S cursus ook andere talen, bijvoorbeeld de H2S cursus Duits en de H2S cursus Engels. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

Gezamenlijk staan wij ruim 20 jaar voor onze klanten en relaties klaar waarbij persoonlijk contact ons speerpunt is. Hierdoor staan we dicht bij onze klanten en dat zal, ondanks onze nieuwe jas, nooit veranderen! Een begrip in de techniek, on- en offshore. Buiten onze kernactiviteiten investeren wij jaarlijks veel tijd en energie in het opleiden van nieuwe kandidaten. Onze aanpak laat zich omschrijven als flexibel, grondig, persoonlijk en betrokken. 

Marlon Eerens

Managing Director

Bekijk ook onze andere opleidingen

SCE-Academy biedt een ruim aanbod aan cursussen! Neem gerust contact met ons op voor extra informatie.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Een training plannen we samen met u op een moment dat het u het best uitkomt. U kunt daarbij kiezen voor een ruimte bij u op kantoor of een externe accommodatie bij uw organisatie in de buurt. Medewerkers maken hierdoor geen extra reiskosten en hebben ook geen extra reistijd.

h

Waar staan we voor

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt vanuit de bedrijfssituatie van de deelnemers. Aan het begin van de herhalingslessen inventariseren wij de bijscholingsbehoefte van de deelnemers, zo kunnen wij maatwerk leveren. Uw veiligheids- en/of calamiteitenplan is voor ons het uitgangspunt van de herhalings lessen.

U

E-learning

SCE-Academy geeft uw bedrijf binnenkort de mogelijkheid om via E-Learing de benodigde kennis op te doen. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt. Cursisten hebben 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot de leeromgeving. Bij e-learning kunnen cursisten beter in eigen tempo leren.

Neem gerust contact met ons op 

Wilt u meer informatie, heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken?

Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers op +31 (0)591659797

of via het contactformulier.

4 + 1 =

Start uw opleiding nog vandaag

SCE-academy BV

Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)

7825 AL Emmen (Drenthe)

T: +31 591 659797

info@sce-academy.nl