SCE-academy is dè opleider op het gebied van veiligheid en vakbekwaamheid met eigen locaties in Emmen, Den Haag en Barendrecht. SCE-academy staat voor kwaliteit en wij laten dit terugkomen in onze accommodaties, de inhoud van de cursussen en expertise en de gedrevenheid van onze collega’s.

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Gemiddeld 95% slagingspercentage!

Handige locaties

SCE-academy biedt op een groot aantal locaties cursussen, waaronder Emmen, Groningen, Heerenveen, Almere, Den Haag, Barendrecht en meer!

Zeer snel uw diploma

Bij SCE-academy kunt u al binnen 3 dagen uw diploma halen! Vervolgens wordt uw diploma thuis gestuurd, waardoor het eenvoudig wordt voor u om uw diploma te halen

n

Groot assortiment

Met meer dan 40 cursussen biedt SCE-academy vrijwel altijd de cursus waar u naar zoekt. Cursussen kunnen ook in andere talen gevolgd worden!

Gemiddeld  slagingspercentage!

 

%

Inschrijven is eenvoudig!’

Inschrijven gaat heel eenvoudig via ons online inschrijfformulier

The safe way is the only way

SCE-academy biedt cursussen zoals VCA Basis en VCA VOL, BHV Basis en BHV Herhaling, Veilig werken met de Hoogwerker en een grote hoeveelheid andere cursussen.

Tripel L Erkenningscertificaat

SCE-academy beschikt over een erkenningscertificaat van Triple L Certification. Triple L Certification beoordeelt in een initiële audit alle kandidaten voor certificering op basis van betrouwbaarheid, vakbekwaamheid, continuïteit, kwaliteit en werkwijze. Hiermee voldoet SCE-academy aan de volgense eisen van Triple L Certification:

Populaire cursussen bij SCE-academy

Benieuwd naar welke cursussen bij ons het meest gekozen worden? Bekijk dan het volgende overzicht.

VCA-Basis, met aansluitend examen

€199,00

De cursus VCA Basis is bestemd voor een ieder die werkzaam is bij een VCA gecertificeerd bedrijf. Dit geldt zowel voor medewerkers van het VCA gecertificeerde bedrijf als voor eventuele onder aannemers. Zinvol bij werkzaamheden  met een verhoogd risico.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

BHV Basis ( Bedrijfshulpverlening )

€225,00

De cursus BHV Basis is bestemd voor medewerkers van instellingen en bedrijven die de bedrijfshulpverlening (BHV) moeten kunnen verzorgen in geval van branden, ongevallen en/of andere calamiteiten. De medewerker in staat stellen om juist te handelen in een noodsituatie.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

BHV Herhaling

€125,00

De cursus BHV Herhaling is bestemd voor iedereen die het jaar ervoor de BHV Herhaling of de BHV Basis hebben gevolgd. Het is bij SCE mogelijk om een cursus BHV Herhaling te volgen als u bij een andere opleider reeds een BHV Basis cursus heeft gevolgd.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

Hoogwerker Basis 3A.

€375,00

De cursus Hoogwerker (SOG) is voor iedereen bestemd die op een Hoogwerker rijdt. Wanneer de hoogwerker bestuurder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de Hoogwerker cursus onder SOG uit te laten voeren.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

Heftruck Basis

€325,00

De cursus Heftruck (SOG) is voor iedereen bestemd die op een heftruck rijdt. Wanneer de heftruckrijder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de Heftruck cursus onder SOG uit te laten voeren.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

H2S (nogepa 0.8)

€109,00

De H2S cursus wordt standaard aangeboden in het Nederlands. SCE-Academy biedt de H2S cursus ook andere talen, bijvoorbeeld de H2S cursus Duits en de H2S cursus Engels. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Locatie
Phileas Foggstraat 52
7825 AL Emmen
The Netherlands

Gezamenlijk staan wij ruim 20 jaar voor onze klanten en relaties klaar waarbij persoonlijk contact ons speerpunt is. Hierdoor staan we dicht bij onze klanten en dat zal, ondanks onze nieuwe jas, nooit veranderen! Een begrip in de techniek, on- en offshore. Buiten onze kernactiviteiten investeren wij jaarlijks veel tijd en energie in het opleiden van nieuwe kandidaten. Onze aanpak laat zich omschrijven als flexibel, grondig, persoonlijk en betrokken. 

Joop Alferink

Managing Director

Onze uitzendtak DTS4work.nl heeft inmiddels dan ook een behoorlijke naam opgebouwd als detacheerder. Ons succes schuilt in onze persoonlijke interesse in en oprechte betrokkenheid bij het vormen van onze kandidaten. Wij kennen de markt en hebben door de jaren heen een uitgebreid netwerk opgebouwd. Die combinatie maakt dat de juiste man altijd op de juiste plek terecht komt. De perfecte match tussen werkzoekenden en vacatures:

Harm Jan Vloo

Managing Director

Bekijk ook onze Veiligheidsopleidingen

SCE-Academy bied meer dan 40 verschillende opleidingen! neem gerust contact met ons op.

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Een training plannen we samen met u op een moment dat het u het best uitkomt. U kunt daarbij kiezen voor een ruimte bij u op kantoor of een externe accommodatie bij uw organisatie in de buurt. Medewerkers maken hierdoor geen extra reiskosten en hebben ook geen extra reistijd.

h

Waar staan we voor

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt vanuit de bedrijfssituatie van de deelnemers. Aan het begin van de herhalingslessen inventariseren wij de bijscholingsbehoefte van de deelnemers, zo kunnen wij maatwerk leveren. Uw veiligheids- en/of calamiteitenplan is voor ons het uitgangspunt van de herhalings lessen.

U

E-learning

SCE-Academy geeft uw bedrijf binnenkort de mogelijkheid om via E-Learing de benodigde kennis op te doen. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt. Cursisten hebben 24 uur per dag en zeven dagen per week toegang tot de leeromgeving. Bij e-learning kunnen cursisten beter in eigen tempo leren.

Neem gerust contact met ons op 

Wilt u meer informatie, heeft u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken?

Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers op +31 (0)591659797

of via het contactformulier.

8 + 12 =

Start uw opleiding nog vandaag

Alle opleidingen zijn een gegarandeerd succes

SCE-academy BV

Phileas Foggstraat 52 (hoofdkantoor)

7825 AL Emmen (Drenthe)

T: +31 591 659797

info@sce-academy.nl

 

Opleidingslocatie Eemshaven

Schildweg 4a-5

9979 XR Eemshaven (Groningen)

T: +31 591 659797

info@sce-academy.nl

 

Opleidingslocatie Groningen

Protonstraat 5

9743 AL Groningen
(Groningen)

T: +31 591 659797

info@sce-academy.nl

 

Opleidingslocatie Heerenveen

Mercurius 16B

8448 GX Heerenveen
(Friesland)

T: +31 591 659797

info@sce-academy.nl