Sinds April 2021 is SCE-Academy officieel de IPAF opleider van het noorden. Alle SCE-Hoogwerkers cursussen zijn nu volledige IPAF gecertificeerd. Wij hebben voor IPAF gekozen omdat deze een wereldstandaard is.

WAT IS IPAF

De International Powered Access Federation (IPAF) promoot het veilige en effectieve gebruik van hoogwerkers wereldwijd in de breedste zin van het woord – door het verstrekken van technisch advies en informatie; door het beïnvloeden en interpreteren van wetgeving en normen; en door veiligheidsinitiatieven en trainingsprogramma’s.

IPAF is een uit leden bestaande non-profitorganisatie. Leden zijn onder andere fabrikanten, verhuurbedrijven, dealers, aannemers en gebruikers. IPAF-leden beheren wereldwijd een meerderheid van de hoogwerker verhuurvloot en produceren gezamenlijk ongeveer 85% van alle hoogwerkers op de markt.

 

Hoogwerker Basis 3A IPAF

De Hoogwerker cursus van SCE-academy staat bekend als een hoogstaande Hoogwerker cursus met een zeer hoog slagingspercentage. Elk jaar wijzigt de inhoud van de Hoogwerker cursus om u als cursist uit te blijven dagen. De Hoogwerker cursus wordt door SCE-academy in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat de cursus Hoogwerker verder omschreven.

Informatie Hoogwerker Basis 3A cursus

De cursus Hoogwerker Basis 3A wordt aangeboden in Emmen. De basis cursus Hoogwerker duurt 2 dagen. Ook kan de Hoogwerker Basis 3A cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus Hoogwerker is 6 personen. U bent zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van een goedgekeurde hoogwerker.

Voor wie is deze cursus bestemd?

De cursus Hoogwerker is voor iedereen bestemd die op een Hoogwerker rijdt. Wanneer de hoogwerker bestuurder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de Hoogwerker cursus te volgen. Hiermee weet u zeker dat de bestuurder van de Hoogwerker ten alle tijde aan de gestelde eisen van opdrachtgever voldoet.

Details Hoogwerker 3A cursus
Duur cursus : 2 dagen 
Certificaat cursus : IPAF
Geldigheid certificaat : 5 jaar
Prijs dagcursus : € 419,- Excl. €44,- Pal Card, E-Pal en certificaat. Excl. BTW
Prijs avondcursus : n.v.t
Locatie : SCE-Academy / Incompany

 

Inhoud Hoogwerker Basis 3A cursus

  • Praktisch omgaan met hoogwerker
  • Inspecties van hoogwerker
  • Mogelijkheden hoogwerker
  • Veiligheidsvoorschriften hoogwerker
  • Rijvaardigheid hoogwerker
  • Voorkomen schade hoogwerker
  • Herkennen van defecten

Doel Hoogwerker Basis 3A cursus

Het doel van de Hoogwerker Basis 3A is dat de cursist na afloop veilig kan werken met een hoogwerker en zowel de theorie als praktijk beheerst. Daarnaast moet de cursist de Hoogwerker visueel en functioneel beoordelen en in staat zijn om het dagelijks onderhoud correct uit te voeren.

Certificaat

Je ontvangt een door SCE-academy uitgegeven certificaat, na een succesvolle afsluiting van het examen.

Herhaling

Het is verstandig om iedere 5 jaar de cursus te herhalen.

 

CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
Helaas nu geen cursussen