BHV Herhalingscursus

  De ééndaagse BHV herhalingscursus houdt de kennis op peil van medewerkers om in geval van calamiteiten adequaat te kunnen reageren. Wettelijk is het verplicht om binnen ieder bedrijf of organisatie hiervoor medewerkers aan te stellen en hen te voorzien van de juiste kennis door middel van een BHV (basis)cursus.

  Informatie BHV Herhaling cursusDe

  De BHV herhalingscursus van 1 dag is bestemd voor medewerkers die al in het bezit zijn van een BHV (basis)certificaat. Na het behalen van dit certificaat kan deze kennis onderhouden worden door middel van deze jaarlijkse BHV herhalingscursus van 1 dag.

  De cursus bestaat uit 2 modules : Eerste Hulp en Brand & Ontruiming. Per dagdeel (ochtend/middag) zal er onder begeleiding van onze ervaren instructeurs één module worden behandeld. Beide modules bestaan zowel uit theorie- als praktijkonderdelen. Onderstaand ziet u in een verkort overzicht welke onderwerpen hierbij aan bod komen.

  Onze BHV herhalingscursus kan overigens ook bij ons worden gevolgd onder NIBHV. Neemt u voor informatie hierover even contact met ons op.

  Details BHV Herhaling B&O + EHBO cursus
  Duur cursus:1 dag
  Certificaat cursus:SCE-academy
  Geldigheid certificaat:1 jaar
  Prijs dagcursus:€ 130,-
  Locatie:SCE-Academy / Incompany

  Inhoud BHV Herhaling cursus

  • Hoe te handelen bij spoedeisende en niet-spoedeisende eerste hulp;
  • Gebruik AED en reanimatie;
  • Kennis en gebruik van de diverse verbandmiddelen;
  • Herkennen en leren van de juiste handelswijze bij diverse vormen van letsel;
  • Communicatie bij calamiteiten & Ontruiming;
  • Brandbestrijding (theorie en praktijk)
  • Alarmeren en samenwerken nooddiensten.

  Doel BHV Herhaling cursus

  Het doel van de BHV herhalingscursus is de medewerker in staat stellen om juist te handelen in een noodsituatie. Na het volgen van de BHV herhalingscursus bent u in staat om eerste hulp te verlenen, brand te bestrijden en de locatie te ontruimen. Tevens wordt geleerd om op een juiste en doeltreffende manier samen te werken met de hulpdiensten.

  Voor wie is de BHV Herhaling cursus bestemd?

  De cursus BHV Basis is bestemd voor medewerkers van instellingen en bedrijven die de bedrijfshulpverlening (BHV) moeten kunnen verzorgen in geval van branden, ongevallen en/of andere calamiteiten. Deze medewerkers dienen reeds in het bezit te zijn van een recent afgegeven BHV basis certificaat of BHV herhalingscursus.

   

  CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
  BHV Herhalingmaandag 17 mei 20211Emmen€ 130.00 p.p.
  BHV Herhalingmaandag 19 juli 20211Emmen€ 130.00 p.p.
  BHV Herhalingmaandag 18 oktober 20211Emmen€ 130.00 p.p.