VEILIGHEIDSADVIES

Het uitvoeren voor organisaties van RI&E inclusief plan van aanpak, vluchtplannen, noodontruimingen, toolbox meetings en oefeningen. Daarnaast de bedrijven adviseren op veiligheid m.b.v. een quick scan.

BHV plan

Het BHV plan dient tot het vergroten van de veiligheid binnen de organisatie. Het is een handboek bij calamiteiten dat ervoor zorgt dat iedereen weet wat er moet gebeuren, en wie waar verantwoordelijk voor is. 

Bedrijfsnoodplan

Wanneer er sprake is van een calamiteit, wil je dat jouw personeel weet wat zij te doen staat. Omdat dit allemaal losse onderdelen zijn en omdat er bij een ernstige calamiteit zeer veel dingen tegelijk spelen, is er behoefte aan een overkoepelend plan: een bedrijfsnoodplan.

 

Toolboxmeeting

Wij weten in elke branche en elke situatie wat de aandachtspunten zijn voor een toolboxmeeting. Wij verlenen advies en kunnen helpen bij het samenstellen van de inhoud van de meeting. Natuurlijk kunnen wij ook deze meeting compleet verzorgen.

 

RI&E

Heb jij een organisatie met personeel? Dan is een RI&E verplicht. ARBO centrum beschikt over alle benodigde kennis en ervaring om voor elke organisatie de risico’s in kaart te brengen en te ondersteunen bij het opstellen van een plan van aanpak.

 

Ontruimingsplan

Wanneer er sprake is van een calamiteit in het pand, is het van groot belang dat aanwezigen zo snel mogelijk het pand kunnen verlaten en zichzelf in veiligheid kunnen brengen. Wij kunnen je voorzien van advies bij het opstellen van een plan dat aan alle eisen voldoet.

 

Ontruimingsoefening

Het regelmatig houden van ontruimingsoefeningen helpt bij het waarborgen van veiligheid binnen de organisatie. Wij begeleiden jullie organisatie in een ontruimingsoefening. Hierdoor is iedereen goed voorbereid.

 

Neem gerust contact met ons op

CONTACT

SCE-academy BV

Phileas Foggstraat 52

7825 AL Emmen (Drenthe)

T: +31 591 659797

info@sce-academy.nl

 

SOCIALS

Facebook

LinkedIn

Instagram