Verreiker Herhaling cursus

De verreiker herhalingscursus van SCE-academy is bestemd voor verreiker bestuurders met ervaring. In deze cursus is er ruim aandacht voor alle aspecten die komen kijken bij het werken met een verreiker zoals veiligheid, onderhoud en het rijden met de verreiker en heffen van goederen. 

Informatie Verreiker Herhalingscursus

De herhalingscursus verreiker van SCE academy duurt 1 dag en staat onder begeleiding van één van onze ervaren instructeurs. Naast aandacht voor de nodige theoretische kennis zal er ook ruim aandacht worden geschonken aan de praktijk. Gedurende de cursus zal de opgedane theoretische kennis worden getoetst middels een examen. Op de laatste dag zal worden afgesloten met een praktijkexamen. Bij een positief resultaat voor beide examens ontvang de cursist van ons een certificaat.

Voor wie is deze cursus bestemd?

De cursus verreiker basis is voor iedereen bestemd die op een verreiker rijdt en over enige ervaring beschikt. Wanneer de verreikerrijder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de verreiker herhalingscursus te volgen. Hiermee weet u zeker dat de verreikerrijder ten alle tijde aan de gestelde eisen van opdrachtgever voldoet.

Details Verreiker Herhalingsscursus
Duur cursus : 1 dag
Certificaat cursus : Verreiker Certificaat SCE-Academy
Geldigheid certificaat : 5 jaar
Prijs dagcursus : € 385,- (Incl. Lunch en boek) Excl. btw
Locatie : SCE Academy / Incompany

 

Inhoud Verreiker Herhalingscursus

  • Praktisch en veilig omgaan met de verreiker
  • Inspecties van de verreiker en herkennen van defecten
  • Voorkomen van schade aan verreiker en omgeving
  • Mogelijkheden van de verreiker
  • Veiligheidsvoorschriften in acht nemen
  • Rij- en hefvaardigheid verreiker oefenen

Doel Verreiker Herhalingscursus

Het doel van de verreiker herhalinscursus is om de cursist zo veilig en efficiënt mogelijk met een verreiker om te leren gaan.

Certificaat

De cursist ontvangt een door SCE Academy uitgegeven certificaat. U kunt uiteraard ook hiervoor eerst even contact met ons opnemen voor meer informatie.

CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
Helaas nu geen cursussen