Verreiker Basiscursus

De verreiker basiscursus van SCE-academy is bestemd voor (aankomend) verreiker bestuurders met weinig of geen ervaring. In deze cursus is er ruim aandacht voor alle aspecten die komen kijken bij het werken met een verreiker zoals veiligheid, onderhoud en het rijden met de verreiker en heffen van goederen. 

Informatie Verreiker Basiscursus

De basiscursus verreiker van SCE academy duurt 2 dagen en staat onder begeleiding van één van onze ervaren instructeurs. Naast aandacht voor de nodige theoretische kennis zal er ook ruim aandacht worden geschonken aan de praktijk. Gedurende de cursus zal de opgedane theoretische kennis worden getoetst middels een examen. Op de laatste dag zal worden afgesloten met een praktijkexamen. Bij een positief resultaat voor beide examens ontvang de cursist van ons een certificaat.

Voor wie is deze cursus bestemd?

De cursus verreiker basis is voor iedereen bestemd die op een heftruck rijdt of gaat rijden en over weinig of geen ervaring beschikt.. Wanneer de verreikerrijder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de verreiker basis cursus te volgen. Hiermee weet u zeker dat de verreikerrijder ten alle tijde aan de gestelde eisen van opdrachtgever voldoet.

Details Verreiker Basiscursus
Duur cursus : 2 dagen
Certificaat cursus : Verreiker Certificaat SCE-Academy
Geldigheid certificaat : 5 jaar
Prijs dagcursus : € 385,- (Incl. Lunch en boek) Excl. btw
Locatie : SCE Academy / Incompany

 

Inhoud Verreiker Basiscursus

  • Praktisch en veilig omgaan met de verreiker
  • Inspecties van de verreiker en herkennen van defecten
  • Voorkomen van schade aan verreiker en omgeving
  • Mogelijkheden van de verreiker
  • Veiligheidsvoorschriften in acht nemen
  • Rij- en hefvaardigheid verreiker oefenen

Doel Verreiker Basiscursus

Het doel van de verreiker basiscursus is om de cursist zo veilig en efficiënt mogelijk met een verreiker om te leren gaan.

Certificaat

De cursist ontvangt een door SCE Academy uitgegeven certificaat. U kunt uiteraard ook hiervoor eerst even contact met ons opnemen voor meer informatie.

CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
Verreiker Heffen SCEdinsdag 17 september 20242Emmen€ 940.50 p.p.