VCA Basis examen

Het basisveiligheid VCA examen bestaat uit 40 vragen die u binnen 60 minuten moet beantwoorden. De vragen zijn allemaal meerkeuze, in verschillende stijlen. De vraagstijlen worden op de lesdag behandeld. U bent geslaagd wanneer u 64,5% van de vragen goed heeft beantwoord.

Natuurlijk wilt u graag direct slagen voor het VCA examen. Ons advies is daarom om voorafgaand aan de dagcursus alvast een proefexamen te maken. Na aanmelding voor de dagcursus ontvangt u hiervoor alle benodigde instructies. Door het maken van het proefexamen krijgt u een idee van wat u tijdens het examen kunt verwachten. Bovendien zitten er vrijwel altijd een aantal vragen in het proefexamen die u ook in het echte examen tegenkomt

VCA Basis Examen uitslag

Na het maken van het examen, bent u natuurlijk erg benieuwd naar de uitslag. Gelukkig is de VCA basis examen uitslag meteen bekend! Wij nemen alle examens digitaal af. Dus na het maken van het examen ziet u op het beeldscherm meteen de uitslag verschijnen. Bent u geslaagd, dan krijgt u het VCA certificaat thuis opgestuurd.

Wist u dat SE-Academy landelijk gezien erg goed scoort? Waar gemiddeld drie van de vier kandidaten hun examen VCA B halen, slaagt bij ons 98%. Een heel hoog slagingspercentage waar we trots op zijn! Vanaf nu is het weer mogelijk om de VCA examens op onze eigen locatie af te nemen. SCE-Academy is hier uniek in!

Details VCA Basis examen

Duur Examen : 60 Min
Aantal vragen : 40
Min te behalen score : 64,5%
Geldigheid certificaat : 10 jaar
Prijs Examen : € 100,-.
Locatie : SCE / Incompany

 

VCA Basis examen ook in andere talen

Wij bieden het VCA basis Examen ook aan in andere talen. Wil je hier meer informatie over of staat jouw taal hier niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Engels
Duits
Frans
Pools
Portugees
Turks
Hongaars
Roemeens
Slowaaks
Arabisch

 

Voorlees examen? ( € 30,- extra)

Heb je moeite met lezen of ben je dyslectisch? Dan kun je meedoen aan een voorleesexamen Basisveiligheid VCA (B-VCA). Via een tablet en koptelefoon worden de vragen getoond en voorgelezen. Je kunt de vragen en antwoorden meerdere keren en in je eigen tempo terug horen of zelfs even overslaan.Wil je hier meer informatie, neem dan even contact met ons op.

Deze cursus is geaccrediteerd voor de Code 95 (CCV) nascholing voor beroepschauffeurs (7 punten).

CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
VCA Basis examendonderdag 7 januari 20211Emmen€ 100 p/p
VCA Basis examendonderdag 14 januari 20211Emmen€ 100 p/p
VCA Basis examendonderdag 21 januari 20211Emmen€ 100 p/p
VCA Basis examendonderdag 28 januari 20211Emmen€ 100 p/p
VCA Basis examendonderdag 4 februari 20211Emmen€ 100 p/p