VCA Vol examen

Het VCA Vol examen bestaat uit 40 vragen die u binnen 60 minuten moet beantwoorden. De vragen zijn allemaal meerkeuze, in verschillende stijlen. De vraagstijlen worden op de lesdag behandeld. U bent geslaagd wanneer u 64,5% van de vragen goed heeft beantwoord.

Natuurlijk wilt u graag direct slagen voor het VCA examen. Ons advies is daarom om voorafgaand aan de dagcursus alvast een proefexamen te maken. Na aanmelding voor de dagcursus ontvangt u hiervoor alle benodigde instructies. Door het maken van het proefexamen krijgt u een idee van wat u tijdens het examen kunt verwachten. Bovendien zitten er vrijwel altijd een aantal vragen in het proefexamen die u ook in het echte examen tegenkomt

VCA Vol Examen uitslag

Na het maken van het examen, bent u natuurlijk erg benieuwd naar de uitslag. Gelukkig is de VCA basis examen uitslag meteen bekend! Wij nemen alle examens digitaal af. Dus na het maken van het examen ziet u op het beeldscherm meteen de uitslag verschijnen. Bent u geslaagd, dan krijgt u het VCA certificaat thuis opgestuurd.

Wist u dat SE-Academy landelijk gezien erg goed scoort? Waar gemiddeld drie van de vier kandidaten hun examen VCA Vol halen, slaagt bij ons 98%. Een heel hoog slagingspercentage waar we trots op zijn! Vanaf nu is het weer mogelijk om de VCA examens op onze eigen locatie af te nemen. SCE-Academy is hier uniek in!

Details VCA Vol examen

Duur Examen : 60 Min
Aantal vragen : 40
Min te behalen score : 64,5%
Geldigheid certificaat : 10 jaar
Prijs Examen : € 100,-.
Locatie : SCE / Incompany

 

VCA Vol examen ook in andere talen

Wij bieden het VCA Vol Examen ook aan in andere talen. Wil je hier meer informatie over of staat jouw taal hier niet bij? Neem dan even contact met ons op.

Engels
Duits
Frans
Pools
Portugees
Turks
Hongaars
Roemeens
Slowaaks
Arabisch

Deze cursus is geaccrediteerd voor de Code 95 (CCV) nascholing voor beroepschauffeurs (7 punten).

CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
VCA VOL examen Engelsdonderdag 20 augustus 20201Emmen€ 100 p/p
VCA VOL examendonderdag 7 januari 20211Emmen€ 100 p/p
VCA VOL examendonderdag 14 januari 20211Emmen€ 100 p/p
VCA VOL examendonderdag 21 januari 20211Emmen€ 100 p/p
VCA VOL examendonderdag 28 januari 20211Emmen€ 100 p/p
VCA VOL examendonderdag 4 februari 20211Emmen€ 100 p/p