Reanimatie  Reanimatie en AED (BLS-AED) cursus

De cursus Reanimatie en AED (BLS-AED) wordt elke week aangeboden in Emmen. Ook kan de Reanimatie en AED (BLS-AED) cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus Reanimatie en AED (BLS-AED)worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus Reanimatie en AED (BLS-AED)is 6 personen. De Reanimatie en AED (BLS-AED)cursus duurt 1 dagdeel. 

Details BLS-AED
Duur cursus : 1 Dagdeel
Certificaat cursus : SCE-academy / NRR / Oranjekruis
Geldigheid certificaat : 1 jaar
Prijs dagcursus : € 130,- Excl. BTW
Prijs avondcursus : € 130,- Excl. BTW
Locatie : SCE-Academy / Incompany

 

Inhoud A.E.D Cursus

  • Veilg benaderen slachtoffer
  • Bewustzijn controleren
  • Ademhaling controleren
  • Reanimeren
  • Reanimeren met AED
  • Stabiele zijligging

 

Doel Reanimatie en AED (BLS-AED) cursus

Het doel van de Reanimatie en AED (BLS-AED) cursus is dat u in staat bent om bij iemand met een hartstilstand, de bloedsomloop zo snel mogelijk weer te herstellen, zodat alle functies van het lichaam behouden blijven. Met en zonder het gebruik van een AED.

Voor wie is de Reanimatie en AED (BLS-AED) cursus bestemd?

De cursus Reanimatie en AED (BLS-AED) is bestemd voor iedereen die wil leren reanimeren met gebruik van AED en een officieel diploma willen ontvangen, die ook geldig is voor het Oranje Kruis en overige instanties. De minimum leeftijd voor een cursus Reanimatie en AED (BLS-AED) is ongeveer 16 jaar afhankelijk van de cursist.

 

CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
Helaas nu geen cursussen