Reachtruck Basiscursus

De Reachtruck basiscursus van SCE-academy is bestemd voor (aankomend) Reachtruck bestuurders met weinig of geen ervaring. In deze cursus is er ruim aandacht voor alle aspecten die komen kijken bij het werken met een Reachtruck zoals veiligheid, onderhoud en het rijden met de Reachtruck en heffen van goederen. 

Informatie Reachtruck Basiscursus

De basiscursus Reachtruck van SCE-Academy duurt 2 dagen en staat onder begeleiding van één van onze ervaren instructeurs. Naast aandacht voor de nodige theoretische kennis zal er ook ruim aandacht worden geschonken aan de praktijk. Gedurende de cursus zal de opgedane theoretische kennis worden getoetst middels een examen. Op de laatste dag zal worden afgesloten met een praktijkexamen. Bij een positief resultaat voor beide examens ontvang de cursist van ons een certificaat.

Voor wie is deze cursus bestemd?

De cursus Reachtruck Basis is voor iedereen bestemd die op een Reachtruck rijdt of gaat rijden en over weinig of geen ervaring beschikt.. Wanneer de Reachtruckrijder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de Reachtruck basis cursus te volgen. Hiermee weet u zeker dat de Reachtruckrijder ten alle tijde aan de gestelde eisen van opdrachtgever voldoet.

Details Heftruck Basiscursus
Duur cursus : 2 dagen
Certificaat cursus : Reachtruck Certificaat SCE-Academy
Geldigheid certificaat : 5 jaar
Prijs dagcursus : € 385,- (Incl. Lunch en boek)​ Excl. BTW
Locatie : SCE-Academy / Incompany

 

Inhoud Reachtruck Basiscursus

  • Praktisch en veilig omgaan met de heftruck
  • Inspecties van de Reachtruck en herkennen van defecten
  • Voorkomen van schade aan heftruck en omgeving
  • Mogelijkheden van de Reachtruck
  • Veiligheidsvoorschriften in acht nemen
  • Rij- en hefvaardigheid Reachtruck oefenen

Doel Reachtruck Basiscursus

Het doel van de Reachtruck Basiscursus is om de cursist zo veilig en efficiënt mogelijk met een (Reachtruck om te leren gaan.

Certificaat

De cursist ontvangt een door SCE-Academy uitgegeven certificaat. Hiervoor kiest u in ons cursusaanbod voor de optie “Reachtruck Basis”. U kunt uiteraard ook hiervoor eerst even contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

! Deze Cursus wordt gegeven op aanvraag.

 

CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
Helaas nu geen cursussen