Hoogwerker Herhaling 3A SOG

 

De Hoogwerker cursus van SCE-academy staat bekend als een hoogstaande Hoogwerker cursus met een zeer hoog slagingspercentage. Elk jaar wijzigt de inhoud van de Hoogwerker cursus om u als cursist uit te blijven dagen. De Hoogwerker cursus wordt door SCE-academy in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat de cursus Hoogwerker verder omschreven.

 

Informatie Hoogwerker Herhaling 3A SOG

 

De cursus Hoogwerker Herhaling 3A SOG wordt aangeboden Emmen. De basis cursus Hoogwerker Herhaling 3A SOG duurt 1 dag. Ook kan de Hoogwerker Herhaling 3A SOG cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus Hoogwerker Herhaling 3A SOG worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus Hoogwerker Herhaling 3A SOG is 6 personen. U bent zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van een goedgekeurde hoogwerker.

 

Voor wie is deze cursus bestemd?

 

De cursus Hoogwerker Herhaling 3A SOG is voor iedereen bestemd die op een Hoogwerker rijdt. Wanneer de hoogwerker bestuurder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de Hoogwerker cursus te volgen. Hiermee weet u zeker dat de bestuurder van de Hoogwerker ten alle tijde aan de gestelde eisen van opdrachtgever voldoet.

 

Details Hoogwerker Herhaling 3A SOG
Duur cursus : 1 Dag
Certificaat cursus : SOG
Geldigheid certificaat : 5 jaar
Prijs dagcursus : € 299,- (Incl. Lunch en boek en Excl. SOG kosten € 59,-) Excl. BTW
Prijs avondcursus : n.v.t
Locatie : SCE-Academy / Incompany 

 

Inhoud Hoogwerker Herhaling 3A SOG cursus

 

  • Praktisch omgaan met hoogwerker
  • Inspecties van hoogwerker
  • Mogelijkheden hoogwerker
  • Veiligheidsvoorschriften hoogwerker
  • Rijvaardigheid hoogwerker
  • Voorkomen schade hoogwerker
  • Herkennen van defecten

 

Doel Hoogwerker Herhaling 3A SOG

 

Het doel van de Hoogwerker Herhaling 3A SOG is dat de cursist na afloop veilig kan werken met een hoogwerker en zowel de theorie als praktijk beheerst. Daarnaast moet de cursist de Hoogwerker visueel en functioneel beoordelen en in staat zijn om het dagelijks onderhoud correct uit te voeren.

 

Certificaat

 

Je ontvangt een door SCE-academy uitgegeven certificaat, na een succesvolle afsluiting van het examen.

 

Herhaling

 

Het is verstandig om iedere 5 jaar de cursus te herhalen.

 

 

 

CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
Helaas nu geen cursussen