Hoogwerker Herhaling 3B

  De Hoogwerker cursus van SCE-academy staat bekend als een hoogstaande Hoogwerker cursus met een zeer hoog slagingspercentage. Elk jaar wijzigt de inhoud van de Hoogwerker cursus om u als cursist uit te blijven dagen. De Hoogwerker cursus wordt door SCE-academy in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat de cursus Hoogwerker verder omschreven.

  Informatie Hoogwerker Herhaling 3B cursus

  De cursus Hoogwerker Basis 3B wordt aangeboden in Emmen. De basis cursus Hoogwerker duurt 1 dag. Ook kan de Hoogwerker Basis 3B cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus Hoogwerker is 6 personen. U bent zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van een goedgekeurde hoogwerker.

  Voor wie is deze cursus bestemd?

  De cursus Hoogwerker is voor iedereen bestemd die op een Hoogwerker rijdt. Wanneer de hoogwerker bestuurder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de Hoogwerker cursus te volgen. Hiermee weet u zeker dat de bestuurder van de Hoogwerker ten alle tijde aan de gestelde eisen van opdrachtgever voldoet.

  Details Hoogwerker Herhaling 3B cursus
  Duur cursus:1 dag 
  Certificaat cursus:SCE-academy
  Geldigheid certificaat:5 jaar
  Prijs dagcursus:€ 280,-
  Prijs avondcursus:n.v.t
  Locatie:SCE-Academy / Incompany

   

  Inhoud Hoogwerker Herhaling 3B cursus

  • Praktisch omgaan met hoogwerker
  • Inspecties van hoogwerker
  • Mogelijkheden hoogwerker
  • Veiligheidsvoorschriften hoogwerker
  • Rijvaardigheid hoogwerker
  • Voorkomen schade hoogwerker
  • Herkennen van defecten

  Doel Hoogwerker Herhaling 3B cursus

  Het doel van de Hoogwerker Basis 3B is dat de cursist na afloop veilig kan werken met een hoogwerker en zowel de theorie als praktijk beheerst. Daarnaast moet de cursist de Hoogwerker visueel en functioneel beoordelen en in staat zijn om het dagelijks onderhoud correct uit te voeren.

  Certificaat

  Je ontvangt een door SCE-academy uitgegeven certificaat, na een succesvolle afsluiting van het examen.

  Herhaling

  Het is verstandig om iedere 5 jaar de cursus te herhalen.

   

  CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
  Helaas nu geen cursussen