Hoogwerker 3A SOG

  De Hoogwerker cursus van SCE-academy staat bekend als een hoogstaande Hoogwerker cursus met een zeer hoog slagingspercentage. Elk jaar wijzigt de inhoud van de Hoogwerker cursus om u als cursist uit te blijven dagen. De Hoogwerker cursus wordt door SCE-academy in heel Nederland aangeboden. Hieronder staat de cursus Hoogwerker verder omschreven.

  Informatie Hoogwerker 3A SOG

  De cursus Hoogwerker 3A SOG wordt aangeboden in Emmen. De basis cursus Hoogwerker 3A SOG duurt 2 dagen. Ook kan de Hoogwerker 3A SOG cursus op uw locatie worden verzorgd. Voor de cursus Hoogwerker 3A SOG worden in Groningen, Drenthe, Friesland, Gelderland en Overijssel geen extra kosten in rekening gebracht. De minimale groepsgrootte voor een in company cursus Hoogwerker Basis SOG is 6 personen. U bent zelf verantwoordelijk voor het verzorgen van een goedgekeurde hoogwerker.

  Voor wie is deze cursus bestemd?

  De cursus Hoogwerker 3A SOG is voor iedereen bestemd die op een Hoogwerker rijdt. Wanneer de hoogwerker bestuurder ook op locaties van derden komt is het aan te raden om de Hoogwerker cursus te volgen. Hiermee weet u zeker dat de bestuurder van de Hoogwerker ten alle tijde aan de gestelde eisen van opdrachtgever voldoet.

  Details Hoogwerker 3A SOG cursus
  Duur cursus:2 Dagen
  Certificaat cursus:SOG
  Geldigheid certificaat:5 jaar
  Prijs dagcursus:€ 380,- ( Excl. SOG kosten € 59,- en Lunch €10,-)
  Prijs avondcursus:n.v.t
  Locatie:SCE-Academy / Incompany

   

  Inhoud Hoogwerker 3A SOG cursus

  • Praktisch omgaan met hoogwerker
  • Inspecties van hoogwerker
  • Mogelijkheden hoogwerker
  • Veiligheidsvoorschriften hoogwerker
  • Rijvaardigheid hoogwerker
  • Voorkomen schade hoogwerker
  • Herkennen van defecten

  Doel Hoogwerker 3A SOG cursus

  Het doel van de Hoogwerker Basis 3A is dat de cursist na afloop veilig kan werken met een hoogwerker en zowel de theorie als praktijk beheerst. Daarnaast moet de cursist de Hoogwerker visueel en functioneel beoordelen en in staat zijn om het dagelijks onderhoud correct uit te voeren.

  Certificaat

  Je ontvangt een door SCE-academy uitgegeven certificaat, na een succesvolle afsluiting van het examen.

  Herhaling

  Het is verstandig om iedere 5 jaar de cursus te herhalen.

   

  CursusBegint opAantal dagdelenLocatiePrijsBekijk
  Helaas nu geen cursussen